Myyntistailaus

Oletko myymässä asuntoasi? Silloin kannattaa aina miettiä asuntoa ostajan näkökulmasta ja tehdä asunnosta mahdollisimman herkullinen ostettava. Tähän voi tuoda haastetta oman kodin näkeminen toisen näkökulmasta, siksi onkin hyvä käyttää ulkopuolisen apua.

Tarkoituksena on tehdä asunnosta viihtyisä, väljästi sisustettu ja mahdollisimman moneen makuun istuva kokonaisuus, jossa henkilökohtaiset tavarat eivät ole häiritsemässä ostajan mielikuvaa mahdollisesti tulevasta uudesta kodistaan.

thought-catalog-188056-unsplash
Annetaan ostajalle mahdollisuus kuvitella itsensä mahdolliseen uuteen kotiinsa.

Joskus tarvitaan pintaremonttia. Toisinaan pelkkä järjestely, kalusteiden uudelleen sijoittelu ja yleinen stailaus riittävät. Voit itse antaa tietyn budjetin, jonka rajoissa haluat pysyä ja katsotaan yhdessä mitä kannattaa lähteä tekemään sen puitteissa.

Jos koet, että tarvitset apua myynninedistämiseen johtavassa sisustamisessa ja stailauksessa tulen mielelläni paikan päälle katsomaan asuntoa ja tekemään tarjouksen myyntistailauksesta! Kauttani saat samalla myös myyntikuvat kohteestasi – lue lisää tämän sivun alaosasta.

Ota yhteyttä!