Ennen & Jälkeen

Ennen ja jälkeen kuvista näkee konkreettisesti heti ensi silmäyksellä, minkä muutoksen tila on kokenut. Tässä joitakin esimerkkejä omista töistäni:


Makuuhuoneiden pintaremontti

Kohteessa oli vanhat, osittain pois revityt tapetit makuuhuoneissa. Seinät ylitasoitettiin ja maalattiin kahteen kertaan.


Myymälänäyttelyn uudistus

Sisustusmyymälän näyttelyn uudistus. Myymälään rakennettiin uusia seiniä, joista osa maalattiin ja osaan tuli tapettimalleja esille. Tässä muutama uusista seinistä. Lisäksi kuva wc kalusteille rakennetusta uudesta paikasta.


Kerrostalo asunnon pintaremontti

Asunnon seinissä oli vanhat tapetit ja muutenkin paljon elämisen jälkiä ja tummentumia. Sisäkatot maalattiin ja seinät tasoitettiin ja maalattiin kaikista tiloista (eteinen, keittiö, makuuhuone ja olohuone).


Olohuoneen ja ruokailutilan ilmeenmuutos

Tässä muutama kuva ilmeenmuutoksesta, jonka toteutimme yhteistyössä Iitulinan kanssa. Kaunis koristemaalaus on Iitulinan Iisan käsialaa. Projektista nopeutettu video nähtävissä kuvien alapuolella ja blogijuttuun pääset TÄSTÄ.

Timelapse video muutoskohteesta.

Omakotitalon pintaremontti

Tässä omakotitalossa remontoitiin lattiasta kattoon koko alakerta sekä korkea portaikko. Minulta tilattiin seinien ja kattojen pintakäsittelyt kaikkiin huoneisiin sekä portaikkoon, käsittäen kaiken tasoituksesta maalaukseen. Pohjana oli erittäin epätasaiset seinät lasikuitutapetin poiston jälkeen, sekä kaikissa huoneissa paljon halkeamia seinä- ja kattopinnoissa.

Ennen

Jälkeen


Olohuoneen sisustus:

Asiakasperheen toiveena oli saada kodikkuutta pienin muutoksin oleskelutilaan. Iso korkea seinä näytti vaisulta ja mm. verhot puuttui kokonaan kyseisestä tilasta ennen päivitystä. Samassa tilassa ruokailutila, joka myös päivitetty (siitä kuvia myöhemmin). Perheen lastenhuoneet päivitettiin samalla.

Ennen

cof

Jälkeen


Pienen wc:n päivitys kaakelimaaleilla:

Tämä pieni wc päädyttiin päivittämään nykyaikaan kaakelimaaleilla, sekä uusilla kalusteilla. Tarkoitus oli antaa hieman jatkoaikaa tulevalle wc-remontille.

Ennen

Jälkeen


Pienen wc:n pintaremontti

80-luvun wc:n päivitys nykyaikaan. Tämä kaikki purettiin ja uusittiin kokonaisuudessaan tukirankoja myöden. Asiakasperheen toiveena, oli persoonallinen wc, jossa olisi isolle perheelle hyvin säilytystilaa. Vaaleita sävyjä ei haluttu käyttää.

Ennen

Jälkeen

Toteutettu yhteistyössä Adeltek Oy:n kanssa (vesieristys ja kaakelointi).


Vaatehuoneen uusi järjestys

Karsinnan, järjestämisen ja siivouksen jälkeen saatiin aikaiseksi ihan kelpo vaatehuone.

Ennen

Jälkeen


Parvekkeen päivitys

Kerrostaloasunnon parvekkeen muodonmuutos. Tänne haluttiin tuoda olohuonemaisuutta, kodikkuutta ja lisää istumapaikkoja.

Ennen

Jälkeen

Tulossa lisää…

Katso myös muut referenssikuvani!