Kodinjärjestys, Sisustaja, sisustaminen, Sisustus, Sisustusblogi, sisustussuunnittelija, Yleinen

Ilmeenmuutos kohde Vantaalla

Etsimme keväällä muutoskohteita yhteiseen projektiimme Iitulinan kanssa ja saimmekin useampia todella mielenkiintoisia hakemuksia, joista valitsimme yhden kerrostalo kolmion Vantaalta. Ideana oli tehdä nopeutettu video, jossa näkyy koko tilan muutos alusta loppuun. Linkki videoon löytyy jutun lopusta.

Kyseistä kohdetta asuttaa aktiivinen ja menevä lapsiperhe, jotka toivoivat olohuoneeseensa uutta raikasta sisustusta. Toiveissa oli mm. että sohvasta pääsisi eroon, saataisiin väriä ja iloa ja pientä blingiäkin huoneeseen. Lisäksi toiveissa oli, että tilasta jäisi tarpeeksi avara mm. sisäpyöräilyä, jumppaa ja joogaa varten, Seinällä olevat puolapuut haluttiin säilyttää paikallaan.

Asukkaat halusivat myös, että huonejärjestyksen muuttaminen olisi jatkossa helpompaa. Olohuoneeseen kun on myöhemmässä vaiheessa tulossa myös parisänky, jotta perheen lapset saavat omat huoneet.

Lähdin suunnittelemaan tilaa siis näistä lähtökohdista ja lopulta saimme aikaiseksi suunnitelman jota lähdettiin toteuttamaan. Isossa roolissa oli Iitulinan Iisan koristemaalaus, jonka ideoin asukkaan jooga harrastuksen innoittamana ja Iisa suunnitteli ja toteutti. Lotusmandalasta tuli kyllä tilan todellinen katseenvangitsija.

Värimaailmaksi halusin rauhallista, mutta samalla raikasta ja maanläheistä ja helposti olemassa oleviin kalusteisiin ja muihin puitteisiin yhdistettävää. Entisten harmaiden seinien tilalle siis telattiin vaalea hiekan sävy, joka istui paremmin olemassa olevan ruokailuryhmän ja ikkunanpuitteiden kanssa. Näiden sävyjen lisäksi sisustukseen pujahti myös hieman kultaa.

Koristemaalaus vei toki budjetista ison osan, mutta se kannatti ehdottomasti tehdä ja lopputuloshan on ihan mieletön! Muissa tuotteissa saatiin vähän pihistettyä ja pysyttiin asiakkaan antamassa budjetissa.

Pienen valkoisen kallax tason tilalle on suunnitteilla vintage henkinen vanha lipasto, joka vaikutti myös seinien värin valintaan alusta asti.

Myös olohuoneen vieressä sijaitseva ruokailutila sai pienen kasvojenkohotuksen. Seinät maalattiin samalla hiekan sävyllä kuin olohuoneessa ja lisäksi vaihdettiin uusi valaisin sekä verhot. Olohuoneen entinen matto löysi myös uuden paikan ruokailutilasta.

Lisäksi ruokailutilan seinälle tilattiin taulun paikalle Karlssonin kaunis kultainen kello, joka on koristeltu kristallein. Harmiksemme kello ei ehtinyt aikataulussaan perille, joten siitä on vain yksi lähikuva.

Telkkarille jätettiin sama tv taso, mutta piristimme hieman lookkia uusilla petrolin sävyisillä laatikoilla. Lisäksi hopeinen peili maalattiin kultaiseksi ja sen paikkaa siirrettiin hieman, jotta osui puolapuiden kanssa samalle kohdalle.

Kokonaisuudesta tuli siis näinkin pienillä muutoksilla paljon avarampi, valoisampi, toimivampi sekä ilmeeltään yhtenäisempi. Lisäksi helppo muokattavuus jatkossa on pelkkää plussaa.

Mikäli sinulla olisi tiedossa kohde, joka kaipaisi vastaavaa piristystä, ota yhteyttä meihin, etsimme uusia kohteita koko ajan. Lähetä viesti täältä!

Niin ja sen nopeutetun parin minuutin videon koko projektista pääset katsomaan klikkaamalla TÄSTÄ.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s