Ammattisisustaja, Sisustaja, sisustaminen, Sisustus, Sisustusblogi, sisustussuunnittelija, Yleinen

Makuuhuoneen päivitys

Huonejaon vaihduttua on ollut tekemistä vähän jokaisessa huoneessa, enemmän tai vähemmän. Jatkoin lastenhuoneen jälkeen meidän makuuhuoneesta ja tässä tuleekin kuvia lähes valmiista makuuhuoneestamme.

Rakastuin jo kuukausia sitten Tikkurilan Flamingo värisävyyn ja olen pähkäillyt mihin sitä laittaisin..

No, päädyin maalaamaan sillä meidän uudesta makuuhuoneesta yhden seinän ja on kyllä herkullinen väri 😍

Tämän huoneen toteutuksessa mulla oli niin ikään mukana Veke.fi josta tilasin muun muassa maton ja muuta pientä mukavaa. Kooltaan tämä makuuhuone on siis todella pieni, eli hirvittävästi kalusteita pakollisen sängyn lisäksi en halunnut tänne ahtaa.

Olen haaveillut ihanasta pehmeästä paimentolaistyylisestä matosta ja se löytyikin Vekeltä juuri sopivassa koossa ja kuosissa. Meille päätyi siis tämä ihanaFanni K Aura matto, koossa 140×200. Tämä on myös monikäyttöinen, eli sopii meillä useampaankin eri huoneeseen.

En osannut päättää haluanko lattialle rahin vai metallikorin, niin päädyin tilaamaan molemmat ja nyt meillä on molemmin puolin sänkyä 4Living metallikorit, joihin saa kivasti tavaraa säilöön ja samalla se toimii näppäränä tasona kirjalle ja puhelimelle. Ja maton päällä hengailee suloinen 4Living Triangle rahi, josta etenkin lapset tykkää kovasti! Saas nähdä milloin huomaan sen salakavalasti siirtyneen lastenhuoneeseen heidän omaan käyttöönsä 😀

Tänne makuuhuoneeseen halusin erityisesti tuoda kodikasta tunnelmaa mm. viherkasveilla ja niitä hankinkin useita. Ihastuttava ratkaisu tuonne ikkunan eteen, huoneen valoisimmalle paikalle löytyi tästä Veken Envy Nordic kukkatelineestä, johon saa useamman kasvin laitettua ja pienessä tilassa kun ollaan, oli myös tosi tärkeää että tämä on siro ja pienikokoinen, eli ei haukkaa turhan isoa palaa lattia pinta-alasta.

Ihastuttavat ByBoo valaisinhyllyt ovat puolestaan tilattu Snugg.fi verkkokaupasta, samoin tuo seinällä roikkuva ”kukkateline” joka on itseasiassa vanha tiilimuotti, jonka vain ripustin ketjuilla roikkumaan ja laitoin sisään muutaman mehikasvin. Hauska yksityiskohtahan siitä tuli.

Natural Collection tiilimuotti

Siinäpä tuo uudistus lyhykäisyydessään, ero on kyllä valtava kun vertaa entiseen lookkiin, jolloin tämä toimi toisena lastenhuoneena. Laittelen ennen/jälkeen kuvia tuonne Ennen&Jälkeen osioon kun ennätän.

Seuraavaksi vuorossa olisikin työhuoneen viimeistely. Siellä onkin täysin toisenlainen tunnelma ja värimaailma kuin tässä makuuhuoneessa.

Siitä siis seuraavalla kerralla, kivaa alkanutta kevättä kaikille 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s