ammattijärjestäjä, Kodinjärjestys, Sisustaja, sisustaminen, Sisustusblogi, sisustussuunnittelija, Yleinen

Järjestys sen olla pitää!

Kaikki minut tuntevat tietävät että olen järjestysintoilija. En siis niinkään siivousintoilija vaan nimenomaan järjestysintoilija! Haluan että kaikki tavarat ovat omilla paikoillaan ja ennen kaikkea – tavaroille on olemassa ne omat paikkansa.

Se ei ole mikään itsestäänselvyys, ainakaan lapsiperheissä. Tavaroilla saattaa olla useita käyttäjiä eikä kaikki (syystä tai toisesta) palauta niitä oikeille paikoilleen. Sitten niitä etsitään ’kissojen ja koirien’ kanssa (vaikka meillä ei esimerkiksi tällä hetkellä edes lemmikkejä ole, heh).

On tosi yleistä että ajan saatossa vaatehuoneet, sängynaluset ja kulmakaapit täyttyy tavarapaljoudesta, eikä sinne mitään enää mahdu, saatika ettei sieltä mitään enää löydä!

Mä uskon, ettei kukaan sitä kaaosta tahallaan tee, vaan yksinkertaisesti nyky yhteiskunnassa on niin kiire kaikilla – koko ajan. Ja se harvinainen vapaa-aika halutaan käyttää muuhun kuin tavaroiden läpikäymiseen, lajitteluun ja järjestelyyn. Ja se jos joku on enemmän kuin sallittua, jopa suotavaa!

jason-leung-369227-unsplash

Niimpä mä päätin alkaa auttamaan muita, ”kaaoksen hallinnassa” – koska se tuntuisi olevan mulla veressä. En koe sitä ahdistavana, vaan päinvastoin, saan suurta iloa kun jokin kaappi tai isompikin osa-alue on karsittu turhista ja järjestetty asianmukaisesti. Ehkä vielä esimerkiksi sisustukseen sointuvilla koreilla jne höystettynä 😉

Eikä kaikkien todellakaan tarvitse siitä nauttia, sitä varten on ammattijärjestäjät, joiden avulla paatuneinkin hamsteri pääsee kyllä ylimääräisestä rojusta eroon ja saa vaatevuorien sijasta kotiinsa tilaa ja ilmavuutta. Silloin sitä kotia on mukavampi lähteä sisustamaankin oman näköisekseen.

Mun mielestä nää kaksi kodinjärjestys ja kodinsisustus, kulkee käsikädessä. Ammattijärjestäjän työ tehdään ensin, sitten sisustussuunnittelu ja viimeisenä sisustussuunnitelman toteutus remontteineen. Mä teen näitä kaikkia ja se on just se, mitä mä haluankin tehdä! Mulla onkin tavoitteena jonain päivänä olla sisustajan lisäksi myös ihan virallisesti ammattijärjestäjä, siitä lisää sitten myöhemmin 😉

Ihanaa viikonjatkoa kaikille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s