Ammattisisustaja, Sisustaja, sisustaminen, Sisustus, sisustussuunnittelija, Yleinen

Sisustaminen omatoimisesti

Sisustaminen saattaa viedä odotettua rutkasti enemmän aikaa. Vaikka ideat on mielessä ja rahaakin taskussa, niin toteutus saattaa jäädä kokonaan tai osittain tekemättä, aikapulan ja siitä johtuvan kiinnostuksen loppumisen kesken.Itselläni on käytännössä koko ajan menossa jonkin asteinen sisustuksen päivitys kotona. Johtunee siitä ettei koskaan ole tarpeeksi aikaa syventyä siihen omaan kotiin ja sen sisustukseen.. Niin se kai menee, ettei suutarin lapsella ole kenkiä?

Sen takia sisustajan palkkaaminen onkin ideaalia, vaikka tietäisit tasan tarkkaan mitä haluat, mutta sinulla ei vain ole aikaa toteuttaa sitä. Ja tietenkin etenkin siinä tapauksessa, jos se oma tyyli on vielä hiukan hakusessa. Ammattisisustajat kyllä osaavat hommansa ja saavat ongittua oikeat tiedot ja pystyvät asiakkaan kanssa rakentamaan kasaan saaduilla tiedoilla mielekkään sisustuksen.

Nykyään on niin paljon sisustuslehtiä, blogeja, instagram tilejä ynnä muuta, että ideoista tuskin on pulaa. Päin vastoin, siitä kuvamäärästä tulee helposti ähky, eikä enää osaakaan valita sitä omaa punaista lankaa sieltä. Sisustajan kanssa sisustamisessa on se etu, että valmista tulee sovitun ajan puitteissa. Meillä tehdään kohde kerrallaan valmiiksi alusta loppuun, niin ei tarvitse kenenkään asua maalipurkkien tai sohvamuovien keskellä kovinkaan kauaa!

Voit seurata matkaani Instagramissa nimimerkillä @sisustusminka

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s